Szépség

Maradj fiatal és gyönyörű

Az E-Fit segít, hogy elérd álmaid alakját!

Professzionális alakformáló készülék

Nagyon népszerű ez a kezelés, a vendégek szeretik a látható, gyors eredmények és a kezelések kombinálhatósága miatt.

Hatalmas nagy előny, hogy egyszerre alkalmazható arckezelésekkel, így időt spórolnak a vendégeink.

Már pár kezelés után is látványos az átalakulás. Beindul a fogyás, feszesebbé válik a bőr, a testkontúr javítása rövidebb idő alatt elérhető.

E-Fit szépség

Bár a szépség szubjektív, mindenkinek titkos vágya, hogy fiatal és szép maradjon. Az E-Fit segít, hogy elérd álmaid alakját!

A speciális ThermoCare technológia segít a narancsbőr elleni küzdelemben, a bőr simábbá válik! Az E-Fit készülékek növelik a helyi anyagcserét és a vérkeringést. A megfelelő étrend és edzésgyakorlatokkal kombinálva az E-Fit Beauty&Slim javíthatja bőrének textúráját, teltségét és általános megjelenését.

A szépségápolás szakértője

Az E-Fit Beauty&Slim készüléket azért fejlesztettük ki, hogy segítsen a szépségszalonoknak, wellness központoknak és gyógyfürdőknek szolgáltatásaik bővítésében egy új, kiváló minőségű, EMS alapú esztétikai kezelés típussal. Az E-Fit az EMS alapú szépségápolási kezelések piacvezetője. Az E-Fit Beauty&Slim-mel az ügyfelek a kezelések széles skálájából választhatnak, egészen a passzív kezelésektől, – mint például a hőterápiás kezelés, ahol minimális tevékenység szükséges – az aktív kezelésekig, mint például kardió gyakorlatok, vagy még ennél is intenzívebb edzések.

Az E-Fit Beauty&Slim kiváló lehetőséget nyújt kozmetikai szalonok, spak és wellness központok számára. A passzív kezelések önálló alkalmazása mellett kiegészítő kezelésként is alkalmazhatjuk az E-Fit Beauty&Slim-et más kozmetikai kezelésekkel párhuzamosan.

Videó lejátszása

Beauty&Slim géppel kiegészített kezelések

14 program közül választható kezelés típus.

14 program közül választható kezelés típus.