Szépség

Maradj fiatal és gyönyörű

Napjainkban mindenkinek ajánlatos az arc ápolása. Egy arckezelés,  arctisztítással és masszázzsal kombinálva, kényeztető és nyugtató élményt nyújt.

Tű nélküli mezoterápia – Elektroporáció

 A leghatékonyabb kozmetikai bőrfiatalító és ráncfeltöltő kezelés, tű és plasztikai beavatkozás nélkül.

Tartós eredmény

Nincs mellékhatása

Természetes módszer

Fájdalommentes

A szalonból kilépve már mehet is a randevúra vagy éppen üzleti tárgyalásra. Tű nélküli mezoterápiával orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatok a bőr alatti kötőszövetekig.

“A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, – maximális koncentrációban – ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.”
Az elektroporáció pulzáló áram segítségével kis méretű “csatornákat” képez a bőrben, így a hatóanyagok fecskendő nélkül is átjutnak a sejtmembránon a bőr mélyebb rétegeibe.

Ezek a csatornák a bőrben néhány másodpercig vannak nyitva, ami elegendő a hatóanyagok bejutására, utána visszazáródnak. Ez a kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja (az általános krémek használatakor ez csak 3-5%) tű használata nélkül. Már az első kezelés után látványos a hatása.

Arckezelések

Napjainkban mindenkinek ajánlatos az arc kezelése. Egy arckezelés, arctisztítással és masszázzsal kombinálva, kényeztető és nyugtató élményt nyújt.

Az otthoni rendszeres ápolás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megőrizzük arcbőrünk egészségét.
Az általános tisztító kezeléseknél az arclemosás után eltávolítjuk az elhalt hámsejteket.

Itt kétféle peeling (azaz radír) közül választhatunk: érzékeny bőrűeknek kémiai, zsírosabb bőrtípusnál mechanikai peelinget választunk. A kémiai krémes állagú és gyümölcssavakat, a mechanikai pedig általában sárgabarackmag-őrleményt vagy mandulahéj-őrleményt tartalmaz, így intenzívebben fejti ki hatását. Tini kezelésnél ilyenkor következik a gőzölés, amit tisztítás, majd fertőtlenítés követ. Felnőtteknél a felpuhítás előtt masszázst alkalmazunk arcon és dekoltázson. Ezután jön a tisztítás, fertőtlenítés és ultrahangozás. Mindkét esetben a fertőtlenítés után nyugtató, összehúzó pakolás zárja a kezelést.

Nagyon közkedveltek az ún. kis kezelések, (letisztítás + radír + masszázs + ultrahang) amikor ultrahanggal kiegészítve a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokat tudjuk mélyebb rétegekbe juttatni. Ebben nagy szerepük van a szérumoknak, amelyek feszesítő, hidratáló, nyugtató, tápláló hatással rendelkeznek. Ezeket a kezeléseket mindenkinek ajánljuk, akik vágynak egy kis kényeztetésre, arcbőrük hidratálására, feszesítésére.

Ha elmaradtál néhány dologgal, de fontos hogy megjelenésed tökéletes legyen , akkor igény szerint, szempilla /szemöldök festés, igazítás, feszesítő arcmaszk, smink vár rád úgy, hogy a frizurád is szép marad.

Letisztítás, radírozás, tonizálás, 30 perc felpuhító masszázs, tisztítás, fertőtlenítés és nyugtatás, extra hatóanyag bevitel, összehúzó pakolás, befejező krémezés bőrtípusnak megfelelően.
A kozmetikai tisztítás célja a szennyeződések eltávolítása mellett az, hogy a kezelés során használt hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is be tudjanak jutni.

Letisztítás, radírozás, tonizálás, 30 perc felpuhító masszázs, tisztítás, fertőtlenítés és nyugtatás, extra hatóanyag bevitel ULTRAHANG segítségével, összehúzó pakolás, befejező krémezés bőrtípusnak megfelelően.
A kozmetikai tisztítás célja a szennyeződések eltávolítása mellett az, hogy a kezelés során használt hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is be tudjanak jutni.

Letisztítás, bilógia vagy kémiai peeling, tonizálás, 30 perc masszázs vagy maszk hatóanyagos krémmel bőrtípusnak megfelelően, befejező krémezés bőrtípusnak megfelelően. Ha egy kis “énidőre” vágysz, ami a kényeztetésen túl a lelked és bőröd ápolásáról szól.
Letisztítás tátorján és makadámdió olaj tartalmú zselével, borostyán őrleményes radírozás, frissítő, nedvességpótló tonizálás, fiatalító kollagénes kaviáros lap szemre + 20 perc masszázs hatóanyag bevitel, lifting nappali krém hibiszkuvirág kivonattal.

Letisztítás tátorján és makadámdió olaj tartalmú zselével, bőrtípusnak megfelelő radírozás, frissítő, nedvességpótló tonizálás, 20 perc speciális lifting masszázs, fiatalító kollagénes kaviáros lap szemre, hatóanyag bevitele elektroporációval, lifting nappali krém hibiszkusz virág kivonattal.
Igazi luxus bőrfiatalító kezelés, nagyon látványos.

Szemöldök – cukorgyanta 1.200 Ft, normál gyanta 1000 Ft

Bajusz – cukorgyanta 1.000 Ft, normál gyanta 1000 Ft

Láb térdig – cukorgyanta 4.000 Ft, normál gyanta 2.600 Ft

Comb – cukorgyanta 4.000 Ft, normál gyanta 2.600 Ft

Láb végig (bikini nélkül) – cukorgyanta 8.000 Ft, normál gyanta 5.000 Ft

Hónalj – cukorgyanta 1.400 Ft, normál gyanta 1.200 Ft

Bikini – cukorgyanta 2.500 Ft, normál gyanta 2.000 Ft

Fél fazon – cukorgyanta 3.000 Ft, normál gyanta 2.700 Ft

Kargyanta könyékig – cukorgyanta 2.500 Ft, normál gyanta 2.000 Ft

Kargyanta végig – cukorgyanta 3.000 Ft, normál gyanta 2.500 Ft

Hát – cukorgyanta 5.000 Ft-tól normál gyanta  3.500 Ft-tól

Mellkas – cukorgyanta 3.000 Ft-tól, normál gyanta 2.000 Ft-tól

Arc – cukorgyanta 1.600 Ft, normál gyanta 1.200 Ft

Váll – cukorgyanta 2.000 Ft, normál gyanta 1.500 Ft

Has – cukorgyanta 3.000 Ft, normál gyanta 2.500 Ft

Szempilla festés – 1.300 Ft

Szemöldök festés – 1000 Ft

Szemöldök szedés – 1000 Ft