Rólunk

Muzsik Kata

(Hee-Young)

Kozmetikus
Arc és testkezelő specialista

Célom, hogy ne csak testi, hanem lelki támogatás és megerősítés révén is segítsek visszafordítani az időt, megteremteni a harmóniát, ami így sokkal tartósabban áll fent, mintha csupán egy arc és testkezelésen venne részt.

Fontosnak tartom, hogy a szakmai újításokkal tisztában legyek, de magam csak azokat az eljárásokat kívánom alkalmazni, amelyek eredményességét megtapasztaltam és ajánlani is tudom.

Specialitásom, hogy a kozmetikai arckezeléssel párhuzamosan a testet is stimuláljam. A hatás így rendkívül látványos lesz. Ebben segítségemre van Beauty&Slim gépem, amely egy professzionális egyedi technológiát EMS (elektromos izomstimuláció) és infra- hőterápiát alkalmazó alakformáló készülék.

Dr. Rimpler professzionális kozmetikumok

Ezek a termékek kutatásban és fejlesztésben messze túlszárnyalják versenytársaikat. Különleges és egyedülálló hatóanyagokkal minőségi márkát képviselnek a nemzetközi piacon. A kozmetikumok hatékonyságának titka a gondosan összeválogatott, kiváló minőségű, tiszta hatóanyagok  és a legkorszerűbb szállítórendszerek.

A legmodernebb hatóanyag szállító kapszulák jelentősen nagyobb mennyiségben  és a bőr mélyebb rétegeibe juttatják el a hatóanyagokat, hogy azok ott fejthessék ki hatásukat, ahol szükség van rájuk. Termékeikben több kozmetikai Oscar-díjjal jutalmazott krém is megtalálható.

Ez a krémcsalád önmagában garancia a tartós és hatásos eredmény eléréséhez.